Câștigă minim 100 de lei pe zi ca picker!

Dacă locuiești în București, Cluj-Napoca, Sibiu, Targu Mures sau Timisoara și vrei un job simplu, fără bătăi de cap, în apropierea casei tale, s-ar putea să fii omul potrivit pentru unul dintre posturile de “picker”.

Despre ce este vorba?

Poate ai observat că în ultima vreme din ce în ce mai multă lume preferă să comande cumpărăturile online. Probabil că și tu ai apelat la astfel de servicii prin aplicații ca Bringo sau Glovo. Pentru a livra aceste comenzi este nevoie nu doar de livratorii care duc produsele la ușa consumatorilor, ci și de pickeri, oamenii care pregătesc comenzile în magazin.

Dacă preferi să nu bați drumurile pe scuter sau bicicletă , ci mai degrabă să lucrezi ” în spatele scenei”, un job de picker s-ar putea să fie perfect pentru tine.

În momentul de față căutăm pickeri care vor lucra cu platformele Bringo și Glovo, în magazinele Carrefour din București, Cluj-Napoca, Sibiu, Targu Mures si Timisoara. Sunt peste 15 locații disponibile, așa că sunt șanse mari să găsești un magazin chiar în apropierea casei tale. Angajăm repede și plătim muncă ta la fel de repede.

Plata

Program Flexibil

În funcție de programul tău , poți alege dintre cele două orare de activitate ( în prima sau a două parte a zilei).

Minim 100 de lei

Câștigi minimum 100 de lei net pe zi, pentru 8 ore de lucru.

Plata rapidă

Procesăm toate plățile rapid și vei primi banii în cont în cel mult o săptămâna.

Transparență

Te anunțăm prin SMS când banii au fost virați in contul tau.

100% legal

Toate actele sunt înregistrate și toate taxele aferente sunt plătite direct de către noi.

Alte beneficii:

Alocare după proximitate

Ne asigurăm că vei lucra în cel mai apropiat magazin de casa ta.

Training facil

Fii fără griji, vei știi din start ce ai de făcut în urma unui training scurt.

Sistem digital

Prin platforma online poți vedea oricând statusul plăților sau poți revizui materialul de training.

Echipa de suport

Colegii tăi din teren sunt la un telefon distanță pentru orice nevoi sau cerințe vei avea.

Oportunitate carieră

Dacă îți place echipa, vei putea opta pentru o poziție permanentă în agenție.

Aplică acum:

Ai întrebări suplimentare despre acest job sau despre TheSquad? Poți folosi chat-ul din colțul dreapta jos sau ne poți trimite un email prin formularul de contact. Te asigurăm că vom răspunde cât de curând posibil.

TheSquad este o platformă de match-making între branduri populare și oamenii comunicativi, care vor să le reprezinte în magazine sau la evenimente în cadrul unor proiecte de scurtă durata. TheSquad este dezvoltat și întreținut de g7 Retail Marketing.

În cei peste 20 de ani de activitate, ceea ce a început ca o firma locală de implementare a devenit o agenție de retail marketing full-service, conectată internațional, cu capabilități integrate de retail execution și retail experience. Totul, datorită contribuției individuale a fiecărui membru din echipă.