Intrebari frecvente

Hei! Ai intrebari? Noi avem deja raspunsurile.

Stim, s-ar putea sa fie multe chestii noi pentru tine. Si s-ar putea sa ai nevoie de mai multe detalii inainte de a te decide daca TheSquad este potrivit pentru tine. Mai jos poti gasi raspunsuri clare la unele aspecte administrative. In plus, ne poti scrie oricand in sectiunea Contact.

Pe scurt, da. Trebuie doar sa-ti doresti sa incerci ceva interesant si sa vrei sa te dezvolti personal si profesional. Noi te ajutam sa inveti notiunile de baza din marketing, vanzari si publicitate.

Trebuie sa ai cel putin 16 ani impliniti. Asociatii nostri au in medie 20 de ani, dar lucram de asemenea cu endorseri de 30 sau chiar de 60 de ani, care reprezinta branduri in magazine sau la evenimente, in functie de necesitatile campaniei desfasurate.
Daca ai terminat sau inca studiezi la liceu ori scoala profesionala, poti veni sa ne cunoastem. Mai mult, daca esti student la o facultate de marketing, comunicare, jurnalism sau alte domenii conexe, activitatea ta in Team.g7 iti va deschide noi oportunitati in viitor.
Seriozitate si abilitatea de a-ti asuma raspunderea fata de proiect si brandul pe care il reprezinti. Apreciem persoanele deschise, curioase si care pot vorbi usor cu oamenii, insa nu este un factor decisiv. Multe persoane mai timide au reusit sa scape de aceste temeri in urma pregatirii si practicii pe care au facut-o prin proiectele The Squad.
Toate proiectele curente pot fi gasite chiar aici, in platforma The Squad. Pentru a putea vedea proiectele active trebuie sa fi logat in contul tau. Tot in platforma vei gasi toate detaliile legate de fiecare proiect in parte.
Majoritatea proiectelor se desfasoara in magazine de tip hypermarket (Cora, Carrefour, Auchan). Dar sunt si multe proiecte prin care vei ajunge la diferite evenimente, festivaluri, parcuri sau alte locatii outdoor. Intotdeauna echipa The Squad are grija sa te aloce unei locatii care sa fie convenabila pentru tine.
Remunerarea se face raportat la numarul de ore lucrate si la experienta pe care ai acumulat-o. De asemenea, ea poate diferi de la proiect la proiect, in functie de cerinte specifice si de dificultatea lucrurilor pe care le ai de facut.
Banii vor fi virati direct in contul tau in urmatoarea zi a finalizarii proiectului. In functie de banca unde ai deschis cont, banii tai pot ajunge chiar in aceasi zi sau cu o intarziere de 48 de ore.
Desigur. In proiectele care necesita o echipa de cel putin 2 oameni, poti lucra cu un prieten/prietena, daca si el/ea face parte din comunitatea The Squad. Totusi, noi te incurajam sa lucrezi si cu colegi pe care inca nu ii cunosti, pentru a face schimb de experienta si de a-ti crea noi prietenii.
In 3 zile poti fi deja in mijlocul actiunii. Pana atunci, tot ce ai de facut este sa iti creezi un cont in comunitatea The Squad, sa rezolvam cateva lucruri administrative (copii de buletin si alte acte) si sa parcurgi un scurt training online.

Nu trebuie sa lucrezi in fiecare zi. Cele mai multe proiecte se desfasora spre sfarsitul saptamanii, asa ca vei avea in continuare timp si pentru alte lucruri. Ce este important de mentionat insa este ca atunci cand incepi un proiect, te comiti sa lucrezi de la inceputul pana la sfarsitul lui. De obicei, asta inseamna doua weekend-uri consecutiv.

Atat agentiile de marketing cu care lucram, cat si clientii pentru care se desfasoara proiectele, au nevoie tot timpul de angajati motivati si pregatiti. Depinde numai de tine cat de repede vrei sa acumulezi experienta si cat de mult vrei sa te implici. De obicei, un an de activitate constanta este indeajuns pentru a putea obtine un job permanent.
Pe scurt, da. Trebuie doar sa-ti doresti sa incerci ceva interesant si sa vrei sa te dezvolti personal si profesional. Noi te ajutam sa inveti notiunile de baza din marketing, vanzari si publicitate.